Pensionärsklubben Milstolpen

SPA resa till Tervis - med utfärd till Riga

23.09.2019 kl. 07.00 – 30.09.2019 kl. 21.00

Milstolpen och Pedersöre Pensionärers gemensamma SPA resa
till Tervis - med utfärd till Riga 23-30.9.2019

Skäm bort både kropp och själ och fiilj med oss till Estlands största spa -Tervis spa i Pärnu. Tervis spa har över 40 års erfarenhet och har under årens lopp tagit emot tusentals besökare. Tervis är ett så kallat medical och wellness spa. Här finns både läkare och rehabiliteringsspecialister som ser till att er vistelse blir så bra som möjligt. Under varje dag på plats ingår det tre stycken behandlingar som tas fram med hjälp av deras erfarna läkare.

Dag 1
Uppsamling av resenärer och vi kör till Helsingfors med pauser. Eckerö Line avgår kl.15:15 och vi har möjlighet att äta buffe ombord. Vi kommer i land i Tallinn kl. 17:30 och kör till Parnu. Framme vid Tervis får vi ett matpaket för kvällen och inkvarterar oss i våra rum.

Dag 2
När vi vaknar upp och ätit frukost kommer hotellets personal gör en rundvandring med oss på anläggningen. Frampå eftermiddagen är det dags för var och en av oss att träffa en läkare för en hälsokonsultation, tillsammans med läkaren tas det sedan fram en rekommendation på behandlingar för oss under vistelsen (vissa kan få vänta till morgonen dag 3 med sin hälsokonsultation).
Dagen varvas med massage och bad och till kvällen en gemensam middag.

Dag 3-6 Pärnu
Under dagarna på Tervis rår vi om oss själva med hjälp av personalen. Varje dag ingår 3 olika former av behandlingar efter läkarens rekommendationer. För de morgonpigga kan man börja dagen med morgongymnastik.
Mellan våra behandlingar finns massvis med övriga aktiviteter, och i anläggningens SPA-och bastucenter finns flertalet olika pooler och bastun. Varje dag ingår det halvpension, så vl behöver inte gå hungriga. På kvällarna finns det även
möjlighet till att bli underhållen i fritidscentrumet, här arrangeras bland annat danskvällar och olika former av uppträdanden.

Dag 7
Efter frukosten i dag har vi möjlighet att följa med bussen på en utfärd till Riga, ett besök in i charmiga Vecriga.
Lokal guide i staden berättar om de främsta sevärdheterna och vi äter en lunch i Riga.

Dag 8 Pärnu - Tallin
Efter frukost ar det dags att ta farväl av Pärnu och Tervis Vi tar oss tillbaka tillTallinn där Eckerö Line avgår kl. 12:00, möjlighet att äta buffe ombord och vi kommer i land i Helsinfors kl 14:15
Bussen kör till Österbotten. Hemma till kvällen.
 

Resedatum: 23-30.9.2019, måndag-måndag , 8 dagar
Resans pris: 620 € / pers.

I priset ingår:
-
busstransport i 50-pers. turistbuss
- yrkeschaufför
- båtbiljetter Helsingfors-Tallinn-Helsingfors
- 7 x logi vid Tervis Spa i 2-pers. standardrum
- 7 x frukost
- 7 x middag
- guidning i Riga med lunch

I priset ingår inte:
- reseförsäkringar
- enkelrumstillägg
- buffe ombord 23 € / pers.

Resebroschyr kan ses här >>>