Pensionärsklubben Milstolpen

MATINÉFÖRESTÄLLNING PÅ WASA TEATER

15 Oktober 2021 kl. 13.00–15.00

Bästa passagerare, humorgruppen KAJ med besättning hälsar er varmt välkomna ombord på Botnia Paradise, Östersjöns billigaste kryssningsfartyg!

Vi finns här för att göra er resa så njutbar som möjligt. Buffén står dukad, tax-freen är välfylld och nattklubben väntar. Gör er redo att kasta loss med oss!

På färjan, det laglösa landet där Finland möter Sverige, är varje kryssning en livskris. Passagerare flyr vardagen medan besättningen kämpar för att hålla skorven flytande. Hänsynslöst prövar havet dem alla i en värld av tango, schlager och heltäckningsmattor.

Botnia Paradise är humorgruppen KAJs andra musikal. Det är en berättelse om vänskap, kärlek och att hitta sin plats i livet. Med värme och humor bjuds publiken med på en oförglömlig kryssning.

Unna dig en resa med Botnia Paradise!

Efter ett annorlunda spelår öppnar Wasateater dörrarna i höst. SPF Österbotten har bokat tre matinéföreställningar till humorgruppen KAJ:s andra musikal, Botnia Paradise. Milstolpen har reserverat 80 platser till föreställningen fredagen 15 oktober klockan 13. Biljettpriset 35€ per person + busskostnad, gäller exklusivt för SPF Österbotten, så passa på att boka i tid!

Läs mera här >>>