Pensionärsklubben Milstolpen

Aprilträff med allsång fredag 13-14 via Zoom

16 April 2021 kl. 13.00–14.00

Bästa medlem!

Aprilträffen blir i år en allsångsstund digitalt via Zoom. Vi sjunger för full hals, var och en framför sin skärm – dator, pc eller smarttelefon. Det bli i huvudsak kända visor. Många tillägnar vi den ljusnande våren och sommaren och den hägrande friheten att få träffas på riktigt en fredag framöver. Låt inte det digitala bli en tröskel för dig att komma med och sjunga och få information om vårens och sommarens inplanerade aktiviteter. Ta dig t.ex. en kaffestund kl. 13 efter lunchen, hemma eller på stugan, och stäm upp tillsammans  med din livskamrat eller bjud in en vän som du vet att gärna sjunger visor.

Du kommer med genom att klicka på länken nedan eller direkt på i Milstolpens websida direkt på första sidan.  Du hittar där också länken till sångbladet vi sjunger ur och du kan skriva ut det om du vill. På skärmen kommer också sångtexterna att rulla fram då vi sjunger.

Med oss i sändningen från Svenska gården har vi Annika Wester som sångledare och ackompanjatör med ett par inslag tillsammans med Håkan Streng. I teknikspakarna håller undertecknad som mötesvärd med stöd av Robert Riska från förbundet (för säkerhets skull). Då sändningen börjar är allas mikrofoner avstängda, kamerorna likaså. Du sjunger hemma och det kommer inte att höras utåt men du får gärna själv sätta på videokameran när vi börjar. Du hör försångarna från Svenska gården ser texten på skärmen och hänger med. Alltså kan du sjunga med för full hals hemma.

Jag ser framemot en stund i sångens och vårens tecken tillsammans med dig och dina vänner. Varmt välkommen på en dryg timmes sångträff!

Sångerna finns här>>>
Gå med i digitala allsångsstunden genom att klicka här>>>

 

Ulla Grönvall-Streng
Pensionärsklubben Milstolpen r.f.