Pensionärsklubben Milstolpen

Matinéföreställning VÄND OM MIN LÄNGTAN

27 Oktober 2023 kl. 14.00–16.00

Milstolpen har reserverat 50 platser.  Biljettpriset 40€ per person gäller exklusivt för SPF Österbotten, så passa på att boka i tid! Vi äter efter föreställningen. Till biljettpriset tilkommer mat och busskostnad.
Bussen startar från Rådhuset kl. 12, kör via busstationen.

Anmälningar till Siv tel. 045-611 9896, eller e-post sivsundberg36.ss@gmail.com snast möjligt!

Gamla Maria får ett mycket oväntat besök. Hennes dotter Lidia kommer för att få svar på sina frågor. Frågorna är många: Hur blev livet som det blev? Vad var det som gjorde att Maria valde att resa? Varför tog kärleken slut? Maria minns sitt liv. Minnena kommer till henne och berättar om resor över hav, om att lämna dem man älskar, om bröder som tror att de kan flyga och om gamla kvinnor som har kunskap om hur man vänder om längtan.

Upplev den nya nordiska musikalen Vänd om min längtan. Se den i höst på Wasa Teater!

Musikalen är ett personligt emigrantöde som utforskar teman som kärlek, längtan, sorg och alla val vi gör. Musikalen baserar sig på boken med samma namn av Ann-Luise Bertell. Berättelsen, musiken, skriven av Thomas Enroth, och sångtexterna, av Åsa Jinder, skapar tillsammans en vacker och berörande resa. Musikarrangemangen görs av den internationellt anlitade dirigenten Nils-Petter Ankarblom.

Maria gestaltas av Sarah Nedergård och Lilli Sukula-Lindblom. Dessutom medverkar Wasa Teaters skådespelare: Markus Lytts, Maria Udd, Carola Sarén samt gästerna Thomas Lundin, Filip Ohls, Isa Lindgren-Backman, Jon Henriksen och Ester Rudnäs. Orkestern leds av kapellmästare Ralf Nyqvist. Wasa Teater samarbetar med föreningen Musikteater i Österbotten.

Pris för resan:  Biljett                          40 €
                                Mat på Tesses bar   16 €
                                Bussresa                     14 €  = 70 €/person